Stroopwafels. Samen met de poffertjes en zoute haring is dat een typisch Hollands lekkernij.
Het allerlekkerst eet je ze vers van het ijzer en nog een beetje warm. De wafels, of koeken worden ze ook wel genoemd, maak je eenvoudig klaar. Het bolletje deeg plaats je op het voorverwarmde en ingevette wafelijzer waarna je deze sluit. Laat het enkele minuten stollen en draai het stroopwafelijzer om.
Snijd de wafel door het midden open en besmeer een van de binnenzijden met stroop. Leg de andere zijde erbovenop, en voilà, kind kan de was doen!
Gietijzeren stroopwafelijzer met handvat. Bestaande uit twee demontabele zijden. Tijdens het bakken eenvoudig om te draaien zodat de wafel aan beide zijden bruin wordt.
Het stroopwafelijzer is gemaakt van duurzaam gietijzer. Gebruik het stroopwafelijzer op alle warmtebronnen. Op de barbecue, inductiekookplaat of direct in het vuur. Voorzien van een extra rand waardoor de koek wordt afgesneden en er een mooie ronde vorm overblijft.
Hoogte: 16 mm
Breedte ijzer: 210 mm
Lengte handvat: 125 mm
Gewicht: 2.7 kg
Artikelnummer: TWM029
Artikelnummer: TWM029
BTW-tarief: 21%
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review