BBQing Dordrecht - dé speciaalzaak voor uw barbecues, accessoires, brandstoffen, workshops én catering! Shop in onze webshop of kom naar onze speciaalzaak in Dordrecht!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Zoutmolen Zeekraal (55 gram)
  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Zoutmolen Zeekraal (55 gram)

Zeeuwsche Zoute Zoutmolen Zeekraal (55 gram)

Artikelnummer: ZZ-Molen-Zeekraal
€6,95
Incl. btw

De zeekraal wordt door Zeeuws Zilt verbouwd op het overgangsgebied tussen land en zee. Zeeuwsche Zoute Zeekraal smaakt het beste bij sauzen, een salade met venkel, carpaccio, steak tartaar, kabeljauw en andere witvissen.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (Levertijd:1-2 werkdagen)

Zeeuwsche Zoute Zeekraal is een combinatie van Zeeuwse zeekraal met ons pure zout. De zeekraal wordt door Zeeuws Zilt verbouwd op het overgangsgebied tussen land en zee. Zeeuwsche Zoute Zeekraal smaakt het beste bij sauzen, een salade met venkel, carpaccio, steak tartaar, kabeljauw en andere witvissen.

Geniet nu van Zeeuwsche Zoute in een prachtige volledig recyclebare zoutmolen. De houders zijn gemaakt van glas en het maalwerk bovenop is gemaakt van volledig biologisch afbreekbaar materiaal (gemaakt van maïsmeel). Het zout blijft altijd goed op smaak in deze duurzame verpakking. De zoutmolens zijn handig voor gebruik in de keuken of op tafel. Geniet je liever van grove zoutkorrels? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Glazen Pot Puur.

WAAR ZEEUWSCHE ZOUTE ZIJN OORSPRONG VINDT

Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur.

VAN WATER TOT ZOUTKRISTAL

We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »